Brevolk Beach 2023 komt er weer aan! Dit jaar zal het plaatsvinden op zaterdag 3 juni op het strand van de Slingeplas te Bredevoort!

Dit evenement van volleybalvereniging Brevolk wordt gekenmerkt door gezelligheid, sportiviteit en dit alles op een prachtige locatie! Het ontbreekt er aan niets; Strand, water, zonneweiden, sanitaire voorzieningen, parkeerplaatsen en natuurlijk de Brevolk Beach Bar met koele drankjes en warme broodjes!

Iedereen is welkom; van CMV- en A-B-C-jeugd tot recreanten-, dames- en herenteams! Brevolk Beach is ook onderdeel van het Junior Beach Circuit, ga naar www.nevobo.nl voor meer informatie.

De kosten voor het toernooi bedragen €10 voor CMV teams en €15 voor ABC-jeugd. Dit is inclusief onbeperkt ranja. De dames- en herenteams betalen €22,50 (hier wordt 3 tegen 3 gespeeld) en mix teams €30 (4 tegen 4). Houdt er rekening mee dat er voor parkeren bij de Slingeplas €6 betaald dient te worden.

Het jeugdtoernooi vindt plaats in de ochtend, de start is ongeveer om 10.00u en het toernooi zal rond 13:00u afgelopen zijn. Aansluitend start het seniorentoernooi, hier verwachten we rond 17.30u klaar te zijn. Deze planning is onder voorbehoud, het uiteindelijke tijdsschema wordt pas duidelijk als we weten hoeveel aanmeldingen er zijn.

Meedoen met dit leuke evenement? Opgeven kan via beach@brevolk.nl

Zie hier het bijbehorende facebook evenement!