Ook dit jaar organiseert volleybalvereniging Brevolk het jaarlijkse ‘Brevolk Beach’, bij de Slingeplas te Bredevoort. Net als voorgaande jaren vindt dit gezellige en sportieve toernooi plaats op de eerste zaterdag van juni, dit jaar dus op 1 juni!

Keer op keer blijkt dat de Slingeplas de ideale locatie is voor het volleybaltoernooi; het ruime zandstrand voor de actie, de recreatieplas voor de verkoeling, de ligweide voor de ontspanning, een toiletgebouw en voldoende parkeerplaatsen voor de facilitaire ondersteuning en de barbecue en gekoelde dranken voor de inwendige mens… Samen met een gezellig muziekje en (meestal!) een heerlijk zonnetje zijn dit de ingrediënten voor ieder jaar weer een geslaagd toernooi!

Iedereen is welkom; Bij de senioren kan men zich inschrijven in de categorieën: dames-, heren- en recreantencompetitie (3 personen) en de mixed competitie (4 personen met minimaal 2 dames).
De A-, B- en C-jeugd spelen in teams van 4 spelers en er is een CMV competitie (Niveau 1 t/m 6). 
Brevolk Beach is dit jaar ook onderdeel van het Jeugd Beachcircuit van Nevobo, ga naar de site van Nevobo voor meer informatie.

De kosten bedragen € 15 per jeugdteam en € 10 voor CMV teams. Seniorenteams betalen € 7,50 per persoon. Parkeren bij de Slingeplas kost € 4,00.

Aanmelden kan nog tot en met woensdag 29 mei via beach@brevolk.nl
Graag daarbij vermelden:

•Teamnaam
•Senioren (recreanten, heren, dames of mixed) of Jeugd (A, B, C of CMV)
•Welke klasse je wenst te spelen
•Contactpersoon (met e-mailadres)

Doe ook mee!