Seizoen 2018-2019 van start!

De eerste acht weken zijn voorbij, alle teams zijn volop in training en ook de eerste competitiewedstrijden zijn al achter de rug; we zijn weer begonnen! Dit seizoen met maar liefst twee herenteams, vier damesteams, C-jeugd, CMV jeugd en twee recreantencompetitie teams. Een seizoen waarin we wat herindelingen achter de rug hebben in teamsamenstelling, trainingstijden en ook trainers. Veel nieuwe spelers, trainers, coaches en scheidsrechters vinden hun draai; positieve ontwikkelingen dus! In deze nieuwbrief vind je er alles over!

Nieuwe gezichten!

Zoals in de intro al even te lezen was, zijn er dit seizoen nieuwe trainers actief binnen Brevolk. In onderstaande introducties stellen Martin en Coen zich even voor. We wensen zowel de teams, als de trainers heel veel plezier samen!

Martin Fles – Dames 4

Hallo sport vrienden,
Mij is gevraagd om een stukje te schrijven voor de nieuwsbrief.
Mijn naam is Martin Fles, ben getrouwd met Rolinda en samen hebben we 3 kinderen Martijn, Jojanneke en Rogier. Mijn hobby’s zijn tuinieren, op vakantie, klussen en volleybal training geven. Vanaf 1982 ben ik volleybal trainer/coach bij diverse verenigingen. Seizoen 2007 -2008 heb ik Brevolk Dames 1 onder mijn hoede gehad.
Dit voorjaar belden ze me op met de vraag of ik Dames 4 wilde trainen, ik heb toegezegd en we zijn in mei begonnen met 6 dames. We zitten nu op 10! Het is een leuke groep, wel met niveau verschil maar daar werken we aan. Je ziet na maanden training en wedstrijden dat het steeds beter gaat! Het belangrijkste is en blijft dat de dames er plezier aan beleven en volgens mij hébben ze dat ook!
Met(volleybal)groeten, Martin

Coen Beijers – Dames 3

Mijn naam is Coen Beijers, sinds eind september train ik dames 3 van Brevolk.
Ik ben geboren en woonachtig in Winterswijk waar ik op mijn 8ste begonnen ben met volleyballen bij Wivoc. Bij Wivoc heb ik naast het actief volleyballen  ook veel andere dingen gedaan. Het jaarlijks bouwen van een bloemencorsowagen is er één van en doe ik nog steeds. De afgelopen 7 jaar heb ik diverse teams getraind bij KSV in Vragender. Op dit moment train en coach ik daar nog meisjes B1.
Omdat ik nog wel een avond in de week vrij had, leek het mij leuk om bij een andere vereniging een team te trainen. Dames 3 is een gezellig en enthousiast team waar ik met plezier training aan geef. Plezier hebben met volleyballen en ook nog wat leren vind ik belangrijk. De dames willen graag nog wat leren en het is dan ook leuk om het resultaat in de wedstrijden terug te zien. Als het spelletje dan nog leuker wordt is dat helemaal mooi.

 

Nieuwe scheidsrechters!

Onlangs was het weer ‘Week van de Scheidsrechter’. Tijdens deze week spreken we onze waardering voor onze scheidsrechters éxtra uit en verrassen we ze met een kleinigheidje. Brevolk kan al vele jaren rekenen op trouwe scheidsrechters Hans, Gerrit, Fieke, Remco, Edward, Ricardo, Joanne en Nicole. Heel blij zijn we met nieuwkomers Jesper, Jorrit, Maud, Marit, Linda! Ontzettend fijn dat jullie al onze wedstrijden in goede banen leiden, zonder scheids geen wedstrijd!

 

 

 

 

Recreanten

De recreanten van onze vereniging zijn ook weer fris en vrolijk gestart in het nieuwe seizoen. Beide avonden (maandag en vrijdag) zouden nog wel wat versterking kunnen gebruiken. Dus weet je nog een vriend, vriendin, ouder die enige ervaring met volleybal heeft: tip haar of hem dan! De avonden kenmerken zich door de gezellige sfeer.
Op de maandagavond wordt er de eerste drie kwartier licht getraind en daarna worden er partijen gespeeld. Op de vrijdagavond is het voornamelijk ‘wedstijden’ spelen.

Wat betreft de recreantencompetitie: het damesteam heeft in de 1e ronde meteen goede zaken gedaan: 1e plaats in de A-poule. Een hele goede prestatie!!
Het mixed-team heeft de 1e ronde (op moment van schrijven) nog voor de boeg. Dit team komt uit in de B-poule.

 

Vrijwilligers bedankt!

Brevolk heeft een trouwe groep van zo’n 20 vrijwilligers die zich met alle goede moed voor onze mooie vereniging inzetten. Trainers, coaches, scheidsrechters en bestuursleden steken wekelijks veel tijd in onze club. Deze groep willen wij, als vereniging, graag bedanken. Dit jaar hebben we dat gedaan met een gezellig avond bij Martine thuis. Kristian Heersink was uitgenodigd om in zijn zelfgebouwde pizzaoven de lekkerste pizza’s te bakken. De pizza’s konden belegd worden door de vrijwilligers zelf. Daarnaast kon onder het genot van een lekker drankje met elkaar gepraat over ook eens andere zaken dan alleen volleybal. Wij kijken terug op een mooi seizoen, een gezellige avond en kijken vooruit naar een nog mooier seizoen met hopelijk nog meer vrijwilligers! Want ook Brevolk heeft meer vrijwilligers nodig zodat niet alle taken bij dezelfde personen terecht komen. Samen houden we de vereniging draaiende. Wil jij volgend jaar ook aanwezig zijn bij dit leuke feest? Wil jij ook onze mooie vereniging helpen als vrijwilliger? Vele handen maken licht werk! Er is altijd iets te doen, dus spreek eens iemand aan van het bestuur!

 

 

 

 

 

 

 

Nieuw bestuurslid

Binnen het bestuur bestond al enige tijd een vacature, welke nog niet ingevuld was. We hebben inmiddels een kandidaat gevonden, per september sluit Juliët Kamink aan bij een aantal vergaderingen. Na deze ‘stageperiode’ hopen we, bij wederzijdse tevredenheid, dat de algemene ledenvergadering haar officieel zal benoemen als bestuurslid, tijdens de jaarvergadering op 20 april 2019. We zijn heel erg blij met de komst van Juliët en wensen haar veel plezier!

 

Teamfoto’s

Een nieuw seizoen, nieuwe teams, nieuwe spelers, nieuwe trainers, nieuwe tenues.. tijd voor nieuwe teamfoto’s! In deze nieuwsbrief vind je de eerste foto’s, in de volgende nieuwsbrief lichten we de andere teams uit.

Dames-1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brevolk Dames 1 | 2e klasse G
Spelers: Corine, Marit, Linda, Joanne, Irene, Marlies, Ellen, Nicole, Floor,  Sam
Trainer/coach: Bas Kempink
Sponsor: Lankhof Beveiliging en Telecom, Installatiebedrijf Voltman, HCE Houtprodukten, Timmerbedrijf Hans Lensink, PIC, Autospuiterij Aalten
Ambitie seizoen 2018/2019: Promoveren naar de eerste klasse

 

 

Dames-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brevolk Dames 2 | 4e klasse I
Spelers: Rianne, Juliët, Tara, Fieke, Marieke, Maud, Anne, Daphne, Eva (ontbreekt op foto)
Trainer: Kaspar Hogenelst Coach: Edward Jansen
Sponsor: Rianne Baas Travel Counsellors NL
Ambitie seizoen 2018/2019: Ongeslagen kampioen worden!

 

 

 

 

Dames-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Brevolk Dames 3 | 4e klasse G
Spelers: Alexandra, Marieke, Linda, Marloes, Linda, Carmen, Annieck, Melissa
Trainer: Coen Beijers Coach: Martine
Sponsor: P.O.& D. BV
Ambitie seizoen 2018/2019: Leuk volleyballen met elkaar, boven in de middenmoot.

 

 

 

CMV1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dit is het jongste team van Brevolk en tevens het team met het grootste plezier! Ze worden getraind door Sam Voltman en onder leiding van Anja hebben deze meisjes en jongen ondertussen al twee toernooitjes gespeeld. In de prachtige shirtjes, gesponsord door iPhone Repair Service Aalten-Bredevoort, gaat het super goed! Vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom om eens mee te komen doen, op de vrijdag van half 5 tot half 6.

 

 

 

 

 

Dan nog even dit…..

Gelukkig Nieuwjaar!!!

Het lijkt ver weg, maar commissie ‘Toet’ is alweer enige tijd bezig met inkopen voor Brevolk’s meest succesvolle actie; de Toetenactie! Het eerste snoep is binnen, het beloven weer mooie toeten te worden. Voor in de agenda: woensdagavond 19 december Toeten maken, zaterdag 29 december Toeten verkopen! We hebben vele handjes nodig…
Brevolk toeten bestellen kan vanaf NU !